Овни. Вас переповнятимуть енергія та натхнення. Діліться приємними емоціями з іншими і не бійтеся давати поради близьким. Можливо, саме ви станете для когось поштовхом до нових звершень.

Тельці. Це сприятливий період для нових починань. Упевненість та наполегливість допоможуть подолати чималі навантаження та отримати задоволення від праці.

Близнюки. Завдяки вашому вмінню долати перешкоди і йти до своєї мети ви досягнете чималих успіхів у професійній сфері, що стане приємним сюрпризом і для вас, і для близьких.

Раки. Тиждень обіцяє бути вдалим. На вас чекають приємні зміни у професійній сфері, можлива грошова винагорода. Вихідні краще провести у родинному колі.

Леви. Цей період обіцяє гарні враження від нових відкриттів. Ви стоїте на порозі чогось надзвичайного і грандіозного. Можливо, саме зараз почнуть здійснюватися заповітні мрії.

Діви. Спокій та раціональне мислення допоможуть вам у вирішенні фінансових питань. Добре обмірковуйте наступні кроки. Підтримку відчуєте у колі близьких людей.

Терези. Саме зараз рідні потребують вашої уваги. Проведіть з ними час, розкажіть їм про свої досягнення і ви відчуєте поштовх до нових справ.

Скорпіони. Внутрішня інтуїція допоможе вам розібратися у відносинах з оточуючими. Запасайтеся енергією, зірки прогнозують вам цікаву роботу.

Стрільці. Тиждень вдалий для зустрічей із давніми знайомими. У професійній сфері чекайте на грошову винагороду.

Козероги. Наполегливість та сумлінність сприятимуть вирішенню питань у професійній сфері. Плануйте наступні дії заздалегідь.

Водолії. Робіть добрі справи. Ставтеся до оточуючих так, як би ви хотіли, щоб ставилися до вас. Тиждень вдалий для нових проектів.

Риби. На вас чекає плідна робота. Відповідальне ставлення, навіть до дрібних завдань, дасть вражаючі результати. Вихідні обіцяють подарувати безліч приємних емоцій та зустрічей.