Українці прагнуть придбати стильні й ефективні прилади, що з мінімальними витратами можуть підтримувати комфортну температуру в оселі. 

Щоб на кілька років забути про цю проблему, достатньо придбати якісне устаткування й подбати про герметичність приміщень. Як це зробити, щоб результат приємно вразив, розповідаємо в цій статті. 

Поміняйте радіатори опалення – це дієво

Щоб досягти максимального ефекту, варто акцентувати увагу на найважливішому джерелі тепла в оселі – придбайте радіатори опалення від Теплогарант, це забезпечить приємний мікроклімат в будь-яку погоду. 

Компанія вирізняється серед конкурентів своїм асортиментом – окрім того, що в каталозі представлено прогресивні моделі радіаторів, вони також здивують своїм зовнішнім виглядом. Якщо ви віддаєте перевагу дизайнерським елементам інтер’єру і прагнете оточити себе дійсно красивими речами, тут ви точно знайдете варіант до душі. 

Після старого приладу новенький відразу дасть істотний приріст у генерації тепла, тож ви зможете почуватися комфортніше. Оберіть потрібний розмір і дизайн радіатора, це допоможе вже з перших хвилин після встановлення відчути всі переваги сучасних технологій обігріву помешкань. А ще радіатор може стати справжньою прикрасою оселі й приводом для заздрощів у друзів і знайомих, адже його естетичний та футуристичний вигляд здатен вразити будь-кого. 

Обирайте електричні радіатори, якщо сумніваєтесь у стабільності центрального опалення, – за наявності електропостачання ви завжди будете з теплом.  

Подбайте про альтернативні джерела тепла

Тим, хто прагне на максимум укомплектувати помешкання, спеціалісти радять мати кілька джерел обігріву. Разом з радіаторами найчастіше використовують: 

● систему теплої підлоги – циркуляція гарячої води під підлоговим покриттям позитивно впливає на температуру в приміщенні;

● кондиціонери – найкраще встановлювати моделі, що працюють і на охолодження, і на обігрів оселі – це гарна підстраховка, особливо у весняно-осінні місяці;

● рушникосушки – цей прилад гарантує комфортну температуру у ванній кімнаті та подбає про те, щоб рушники й речі були завжди готовими до використання. 

І все ж порівняно з радіаторами ці прилади можна розглядати лише як допоміжні варіанти, адже їх ефективність істотно нижча за центральне опалення. 

Акцентуйте увагу на герметичності оселі

Але пристрої для генерації тепла не дадуть бажаного ефекту, якщо оселя недостатньо герметична. Перевірте вікна й двері на предмет протягів. 

Виявивши їх, обов’язково залагодьте це все самотужки чи зверніться до майстра, тоді згенероване тепло акумулюватиметься в кімнаті, і ви заощадите на опаленні приміщення. 

Тож навіть найважчу зиму переживати приємніше, коли ви відчуваєте себе захищено у власній оселі. Обладнання кімнат продуктивними радіаторами й увага до стін, вікон і дверей гарантують вам спокійну та затишну зиму. 

Віддавши перевагу дизайнерським моделям, ви не тільки забезпечите себе теплом, а й прикрасите оселю, обравши той варіант, що найбільше пасуватиме до інтер’єру.