На цьому наполягає народний депутат від «Голосу», секретар парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко (на знімку).

«Ми не можемо сказати, що ті чи інші атаки по об’єктах на території рф безпосередньо впливають на фронт. Тільки комплексна дія Сил оборони впливає безпосередньо. Що ми робимо? Ми б’ємо противника, знищуємо техніку, склади біля лінії фронту. СБУ почала боротьбу за Чорне море, потім до цієї боротьби долучилося ГУР. І нині Україна, фактично не маючи флоту, змусила ворога втікати з Криму. Тепер агресор не має можливості володіти Чорним морем», — підкреслює народний депутат.

Ворога треба позбавити всіх ресурсів для ведення війни: зброї, логістики, економічного потенціалу.

«Останні атаки по російських нафтопереробних заводах (це була робота СБУ та її спецпідрозділів), крім ресурсу для за-правки військової техніки, ще впливають на експорт нафти. А отже, на припинення надходження коштів в економіку. Для ударів обираються об’єкти, які тим чи іншим способом можуть вплинути на логістику, економіку і здатність противника вести війну. Але тільки перенесення війни на територію противника наблизить нас до Перемоги», — наголошує представник партії «Голос».

Вл. інф.

Фото надано прес-службою партії «Голос».