Це ефективний і недорогий спосіб просування бренду, популяризації послуг, презентації нового товару на ринку. Аби листівки чи каталоги мали привабливий вигляд для клієнтів, слід подбати про вибір надійної типографії. На які аспекти звертати увагу при пошуку друкарні для співпраці?

Багаторічний досвід

Чим довше типографія присутня на ринку – тим більше сучасного обладнання та кваліфікованих працівників у її розпорядженні. Друкарня «Хамелеон К» має досвід роботи понад 18 років. За цей час вдалося сформувати колектив досвідчених спеціалістів, збільшити потужності виробництва, випробувати на практиці нові технології. Тож компанія оперативно виготовляє поліграфічну продукцію «під ключ» у різних форматах та обсягах.

Види друку

Це важливий критерій для замовників, адже різні види друкарських станків дають можливість створювати продукцію із певними відмінними характеристиками. Саме різноманіття обладнання забезпечує варіативність поліграфії. Клієнти можуть обирати послуги, враховуючи різну вартість і час створення поліграфії.

Які види друку повинні бути в сучасній типографії:

• цифровий широкоформатний – тип друку, що дозволяє створювати поліграфію різних форматів для вуличної реклами чи реалізації інтер’єрних ідей;

• цифровий листовий друк призначений для поліграфії невеликих форматів та маленьких накладів (до 500 екземплярів);

• офсетний друк – універсальний метод, який підходить для будь-яких видів поліграфії і орієнтований на великі тиражі;

• шовкографія – це трафаретний друк, який дозволяє втілювати складні дизайнерські задачі.

Відгуки клієнтів

При виборі друкарні завжди варто враховувати думки інших клієнтів. Відгуки можна знайти у соцмережах та на спеціалізованих форумах. Або ж подивитися на Google-оцінку, яку залишили клієнти компанії. Це важливий момент вибору типографії, адже розгорнуті відгуки дозволяють з першого разу вдало обрати надійну та перевірену друкарню. Оцінка друкарні «Хамелеон К» одна з найвищих в галузі – 4,8 з 5.

Швидкість виготовлення

Для замовників важливо, аби готовий тираж можна було отримати якнайшвидше. Обирайте типографію, яка спеціалізується на оперативному друці. Невеликі наклади можна виготовити у день подачі макету – навіть у присутності замовника. Забезпечити швидкість реалізації замовлень дозволяє власне виробництво. Обирайте потужну типографію, у розпорядженні якої різні види друкарського обладнання.

Макет «з нуля»

Не завжди у клієнтів є можливість самостійно виконати верстку майбутньої поліграфії. Також виникають ситуації, коли є старий макет, але в ньому потрібно зробити незначні правки. Обирайте друкарню, яка може запропонувати вам комплекс послуг. Досвідчені дизайнери швидко розроблять макет, враховуючи побажання клієнта. Така верстка не потребуватиме технічних правок, тож замовлення можна відразу відправляти на друк. Це значно економить і кошти, і час клієнта.

На сайті https://xprint.com.ua ви можете замовити будь-які формати друкованої продукції, оформити онлайн-замовлення на друк та отримати готову поліграфію із доставкою по Києву чи в інші міста України.