Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
121
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 494
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 430
-
3У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 136
-
4З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 115
-
5Національне свято Республіки Польща — День конституції 47
