Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
121
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Харківській області триває розширення мережі мобільних поштових відділень 291
-
2Кабмін уточнив умови оплати праці фахівців із супроводу ветеранів 191
-
3Уряд врегулював порядок надання грошової допомоги на тверде паливо у зонах бойових дій 134
-
4Уряд ухвалив рішення щодо розподілу субвенції на підтримку осіб з особливими освітніми потребами у 2025 році 89
-
5День пасічника в Україні 88

