Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
121
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 537
-
2На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 56
-
3Всесвітній день донора крові 47
-
4Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 42
-
5Відбудова та відновлення Чернігівщини 41

