Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
122
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Департамент соцзахисту населення Луганської ОВА посилює підтримку військових, пенсіонерів та ВПО 624
-
2Державні нагороди отримали жителі Чернігівщини 564
-
3На Чернігівщині десять учасників програми «єВідновлення» отримали другі виплати на відбудову житла 467
-
4Кабінет Міністрів України визначив правила забезпечення електронних мереж під час воєнного стану 77
-
5Рекомендовано передбачити додаткові видатки в Державному бюджеті України на 2026 рік на підвищення заробітної плати педагогічним і науково-педагогічним працівникам 49

