Можливість почути чарівну французьку з вуст улюбленого актора, ще й сфотографувати його — хіба не причина, щоб весняного ранку вирушити до аеропорту «Бориспіль» зустрічати Жерара Депардьє. На злітну смугу вирулив невеличкий (як для зірки — надто скромний) літак. Жодних суперзаходів безпеки, один (зате який!) охоронець. Актор одразу і без кокетства погодився відповісти на кілька запитань. Йшлося про кіно, зокрема про спільний україно-французький проект екранізації «Тараса Бульби». Тут актор шукатиме новий кут зору, аби розкрити драматизм сімейної трагедії. Думаю, це особисте: Жерар зізнався, що виріс в бідній сім’ї, майже щодня їв саму картоплю. Тепер, коли має можливість відчувати життя на повний смак, прагне ділитися цим з іншими. І це підштовхує його до бізнесу. Депардьє-винороб нещодавно презентував власну марку — «Сєрано». Природно, його зацікавили й наші виноградники. Є навіть ідея створити спеціальний дім вина, де можна буде смакувати українські страви і вишукане французьке вино. Як вам таке поєднання?!
Культура
35
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабінет Міністрів України затвердив Порядок надання допомоги ВПО для вирішення житлового питання 154
-
2Кабмін вніс зміни до пенсійного забезпечення 105
-
3Уряд затвердив розподіл субвенції на доплати педагогічним працівникам у 2025 році 105
-
4Уряд вніс зміни до програм державної допомоги для ВПО та осіб на прифронтових територіях 80
-
5Кабінет Міністрів України затвердив експериментальні проекти для підтримки ВПО 53

