Можливість почути чарівну французьку з вуст улюбленого актора, ще й сфотографувати його — хіба не причина, щоб весняного ранку вирушити до аеропорту «Бориспіль» зустрічати Жерара Депардьє. На злітну смугу вирулив невеличкий (як для зірки — надто скромний) літак. Жодних суперзаходів безпеки, один (зате який!) охоронець. Актор одразу і без кокетства погодився відповісти на кілька запитань. Йшлося про кіно, зокрема про спільний україно-французький проект екранізації «Тараса Бульби». Тут актор шукатиме новий кут зору, аби розкрити драматизм сімейної трагедії. Думаю, це особисте: Жерар зізнався, що виріс в бідній сім’ї, майже щодня їв саму картоплю. Тепер, коли має можливість відчувати життя на повний смак, прагне ділитися цим з іншими. І це підштовхує його до бізнесу. Депардьє-винороб нещодавно презентував власну марку — «Сєрано». Природно, його зацікавили й наші виноградники. Є навіть ідея створити спеціальний дім вина, де можна буде смакувати українські страви і вишукане французьке вино. Як вам таке поєднання?!
Культура
35
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Уряд заборонив відключення газу та електроенергії для критичної інфраструктури в громадах на територіях бойових дій 80
-
2КМУ визначив новий порядок нарахування грошового забезпечення для поліцейських, відряджених до держорганів 77
-
3Кабінет Міністрів України уточнив порядок обов’язкової евакуації дітей із зон бойових дій 45
-
4Кабінет Міністрів розширив перелік випадків для проведення контролю в умовах воєнного стану 41
-
5Верховна Рада України на пленарному засіданні 5 листопада прийняла п’ять законів, чотири проєкти законів і постанову 36

