Можливість почути чарівну французьку з вуст улюбленого актора, ще й сфотографувати його — хіба не причина, щоб весняного ранку вирушити до аеропорту «Бориспіль» зустрічати Жерара Депардьє. На злітну смугу вирулив невеличкий (як для зірки — надто скромний) літак. Жодних суперзаходів безпеки, один (зате який!) охоронець. Актор одразу і без кокетства погодився відповісти на кілька запитань. Йшлося про кіно, зокрема про спільний україно-французький проект екранізації «Тараса Бульби». Тут актор шукатиме новий кут зору, аби розкрити драматизм сімейної трагедії. Думаю, це особисте: Жерар зізнався, що виріс в бідній сім’ї, майже щодня їв саму картоплю. Тепер, коли має можливість відчувати життя на повний смак, прагне ділитися цим з іншими. І це підштовхує його до бізнесу. Депардьє-винороб нещодавно презентував власну марку — «Сєрано». Природно, його зацікавили й наші виноградники. Є навіть ідея створити спеціальний дім вина, де можна буде смакувати українські страви і вишукане французьке вино. Як вам таке поєднання?!
Культура
35
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 484
-
2З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 59
-
3У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 57
-
4Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 50
-
5Опрацьовують урядовий законопроєкт щодо ефективнішого використання державних сільгоспземель 43