Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
119
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківську область доставлено «пакунки малюка» 588
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 275
-
3День військ зв’язку Збройних Сил України 142
-
4Сумська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією Première Urgence Internationale 130
-
5Уряд схвалив Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2026–2028 роки 96

