Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
121
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині обговорили готовність до опалювального сезону 128
-
2День створення Української повстанської армії 112
-
3Кабінет Міністрів затвердив зміни до порядку евакуації населення та соціального захисту евакуйованих осіб 81
-
4Міжнародний день сільських жінок 59
-
5Уряд запровадив експериментальний проєкт «Пульс» для цифрової взаємодії бізнесу та органів влади 38

