Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
124
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Департамент соцзахисту населення Луганської ОВА посилює підтримку військових, пенсіонерів та ВПО 657
-
2Державні нагороди отримали жителі Чернігівщини 570
-
3День місцевого самоврядування в Україні 142
-
4День ракетних військ і артилерії України 84
-
5КМУ затвердив порядок надання компенсацій бізнесу за знищене майно та страхування від воєнних ризиків 60

