У селищі Троїцьке (Луганська область) на місцевому молокозаводі використовують спосіб зберігання молока без застосування штучних добавок і консервантів. Принцип простий. За допомогою спеціальної техніки молоко, яке надійшло у виробництво, розігрівають до 135 градусів, після чого протягом двох секунд охолоджують до температури 35 градусів. Фахівці стверджують, що це не порушує властивостей молочного продукту і дозволяє зберігати його до 90 днів і довше.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 421
-
2Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 98
-
3День працівника соціальної сфери України 95
-
4Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 73
-
5Уряд змінив спрямування діяльності Держгеокадастру 64

