У селищі Троїцьке (Луганська область) на місцевому молокозаводі використовують спосіб зберігання молока без застосування штучних добавок і консервантів. Принцип простий. За допомогою спеціальної техніки молоко, яке надійшло у виробництво, розігрівають до 135 градусів, після чого протягом двох секунд охолоджують до температури 35 градусів. Фахівці стверджують, що це не порушує властивостей молочного продукту і дозволяє зберігати його до 90 днів і довше.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Щодо формування комплексної державної підтримки та підвищення соціальних гарантій для сімей з особами з інвалідністю 260
-
2КМУ розпочинає експериментальний проєкт з автоматичного взяття громадян на військовий облік 83
-
3День адвокатури України 76
-
4День працівника державної виконавчої служби 52
-
5До Дня працівника ДВС на Миколаївщині відзначили кращих державних виконавців 49

