У селищі Троїцьке (Луганська область) на місцевому молокозаводі використовують спосіб зберігання молока без застосування штучних добавок і консервантів. Принцип простий. За допомогою спеціальної техніки молоко, яке надійшло у виробництво, розігрівають до 135 градусів, після чого протягом двох секунд охолоджують до температури 35 градусів. Фахівці стверджують, що це не порушує властивостей молочного продукту і дозволяє зберігати його до 90 днів і довше.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківську область доставлено «пакунки малюка» 588
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 281
-
3День військ зв’язку Збройних Сил України 142
-
4Сумська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією Première Urgence Internationale 130
-
5Уряд схвалив Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2026–2028 роки 97

