Участь у заході взяв перший заступник Міністра Тарас Висоцький.

Захід об’єднав виробників сертифікованих органічних та крафтових молочних продуктів зі споживачами, рестораторами, представниками закладів громадського харчування і готельного господарства і ритейлу.

В межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) вже втретє цей захід підтримало посольство Швейцарії в Україні.

«Ця подія демонструє гастрономічні надбання не лише Львівщини, а й найбільш постраждалих регіонів, що долучаються до таких заходів – це Харків, Миколаїв, Суми та Одеса. Ми продовжимо фокусуватися на підтримці українського аграрного сектору, зокрема на створенні торгівельних можливостей для малих та середніх підприємців органічного та молочного секторів України», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Фелікс Бауманн.

Відвідувачі мали змогу скуштувати сири з нагородами міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards, придбати органічні молочні та м'ясні продукти, мед, чаї, овочі, горіхи, крупи, вино та багато іншого, взяти участь у дегустаціях, майстер-класах, вікторинах, поспілкуватися з підприємцями та насолодитися гастрономічними смаками з різних куточків України.

За матеріалами Міністерства аграрної політики та продовольства України.