Блок Віктора Ющенка «Наша Україна» робитиме акцент на необхідності підписання угоди про спільні дії.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби блоку за підсумками обговорення цього питання на засіданні політради, яке недавно відбулося і на якому були присутні представники партій — засновниць блоку та керівники депутатських груп фракції «Наша Україна».
На політраді обговорювали тези звернення до Президента України, які фракція «Наша Україна» найближчим часом передасть главі держави і оприлюднить у ЗМІ.
«Наша Україна» стоїть на позиції, що формування парламентської більшості має відбуватися у Верховній Раді без силового тиску ззовні. Штучно створена парламентська більшість не може бути тривалою й ефективною.
Всеукраїнську акцію протесту «Наша Україна» розглядає лише в руслі політичної стратегії, яку нині розробляють, зазначили в прес-службі, повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».
P. S. Блок Віктора Ющенка «Наша Україна» влаштовуватиме акції протесту самостійно, і першим кроком буде проведення 15 вересня Форуму демократичних сил. Таке рішення прийняла політрада «Нашої України», повідомив журналістам лідер Українського народного руху Юрій Костенко.