До працівників паливно-енергетичного комплексу!

Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки щиро вітає працівників паливно-енергетичного комплексу з головним національним святом — Днем незалежності України!
Шановні колеги! Сьогодні злагоджена, безперебійна робота паливно-енергетичного комплексу для України означає не лише добробут її громадян, а й процвітання держави, є однією зі складових національної безпеки. Своєю наполегливою працею ви робите величезний внесок в забезпечення стабільності української економіки, розбудову та зміцнення незалежної України.
Народні депутати — члени комітету сповнені відповідальності й рішучості щодо законодавчого розв’язання кола проблем, які накопичилися в енергетичній сфері України. При цьому на чільне місце ми ставимо енергетичну незалежність нашої держави, добробут і безпеку працівників.
У цей знаменний для нашого народу день бажаємо вам і вашим родинам, всім громадянам України міцного здоров’я, добра і миру, достатку і всіляких гараздів.
Андрій КЛЮЄВ, голова Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.