«Тільки за останній тиждень порушено більш як 20 кримінальних справ щодо підприємств, які мають стосунок до депутатів фракції «Наша Україна», — заявив на прес-конференції у Києві народний депутат України, глава депутатської групи «Разом» — фракція «Наша Україна» Олег Рибачук.

Зокрема, він вважає політичним замовленням ініційовані Управлінням боротьби з організованою злочинністю в Хмельницькій області перевірки документації ВАТ «Славутський руберойдовий завод», повідомляє «Інтрефакс-Україна».
На прес-конференції голова правління ВАТ «Славутський руберойдовий завод» Олексій Хахлєв стверджував, що «УБОЗ заблокувало адміністративні приміщення заводу, що не дає змоги нормально працювати й до сьогодні».
Олег Рибачук пояснив, що одним із акціонерів заводу є народний депутат України Володимир Шандра, який входить до групи «Разом», і висловив думку, що ініційовані УБОЗ перевірки спрямовано на те, щоб домогтися виходу депутата з фракції «Наша Україна».
Відповідаючи на запитання журналістів, він цілком припустив, що такі дії правоохоронних органів можуть бути пов’язані із запланованими на вересень акціями протесту опозиції, у яких має намір узяти участь «Наша Україна».