Полтава:

Волонтери громадської організації «Команда небайдужих» передали Полтавському військовому госпіталю медичне обладнання, що надійшло із США. Йдеться про подарунок захисникам України, який зібрали волонтери з американського міста Рочестер.

Це вже другий такий вантаж звідти. За словами координаторки згаданої громадської організації Олександри Сиротенко, в Рочестері мешкає чимало небайдужих вихідців з України. Тож представники нашої діаспори ініціювали збір коштів, за які потім купують медобладнання для лікування поранених учасників АТО й Операції об’єднаних сил. До цієї благородної справи за океаном долучаються, звісно, не лише українці.

Приймаючи подарунок, начальник хірургічного відділення госпіталю Микола Борисенко подякував доброчинцям із США та нашим волонтерам, які доправили чималенький вантаж. Водночас він наголосив на тому, що в госпіталі сьогодні є все необхідне для лікування бійців. Однак у «посилці» з-за океану — переважно витратні матеріали: шприци, крапельниці, стерильні серветки, які ніколи не бувають зайвими. Але важлива увага до потреб наших воїнів, які усвідомлюють: їх підтримує сьогодні весь цивілізований світ.