УЖГОРОД:

У центрі міста Берегового закарпатці в неділю урочисто відзначили День працівника лісу. До його умілої організації доклав руку молодий директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного, який відзначав і професійне свято, і день народження.

На знімку: під час святкування Дня працівника лісу.

Фото прес-служби Закарпатського облуправління лісового і мисливського господарства.

Зі щирими привітаннями та найкращими побажаннями до лісівників і всіх учасників свята звернувся голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, котрий наголосив: «Для Закарпаття, яке за залісненням посідає перше місце в Україні, праця лісівників надзвичайно важлива. У гірському краї лісова галузь має величезний потенціал, стрімко розвивається та впливає на наповнення бюджетів усіх рівнів. Ліс — багатство нашого краю, тому люди, які працюють задля його охорони, збереження та примноження, заслуговують на особливу повагу. Переконаний: результати вашої щоденної праці й надалі будуть позитивним імпульсом для зміцнення соціально-економічного розвитку області».
Керівник області за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства нагородив почесною відзнакою ОДА «За заслуги перед Закарпаттям» голову галузевого обкому профспілки Валерія Федурцю та лісничого Волосянківського лісництва Великоберезнянського лісгоспу Юрія Iваника і вручив також почесні грамоти фахівцям лісової галузі.
А почесні грамоти обласної ради вручив кращим працівникам заступник голови облради Йосип Борто.
Начальник обллісомисливгоспу Валерій Мурга відзначив нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» майстра лісу держпідприємства «Воловецьке лісове господарство» Василя Ребляна. Нагрудні знаки «Відмінник лісового господарства» вручено заступнику начальника відділу обллісомисливуправління Ярославу Гоголюку, лісничому Вучківського лісництва Андрію Романишину та лісничому Турбатського лісництва Дмитру Чусі.
Після офіційних промов виступили члени ужгородської танцювальної корпорації «Друзі», юний співак Ціна Балог, оперна співачка Мирослава Швах-Пекар, яка зараз працює в Англії і спеціально приїхала на це свято, а також народний артист України Олександр Пономарьов.