До термомодернізації цієї двоповерхової споруди представники міської влади та будівельники підійшли комплексно.

Тож у минулому та позаминулому роках тут встановили сучасні металопластикові вікна, замінили двері пожежних виходів. Тоді також виконали ремонт кімнат і залів для тренувань на першому поверсі. Цьогоріч ремонтні роботи всередині приміщення тривали. Зокрема, було оновлено санвузли. Утеплення фасаду планують закінчити вже найближчим часом.

Зрештою, про термомодернізацію об’єктів соціальної сфери (насамперед тих, у яких перебувають діти) в наддніпрянському місті дбають постійно. Адже споруджували їх у радянські часи, коли про економію енергоносіїв нібито «копійчаної» вартості, м’яко кажучи, не думали. Сьогодні подібні «щедроти», як то кажуть, вилазять боком передусім скарбниці громади...

За таких обставин два роки тому в Кременчуці завершили реконструкцію ще більшої будівлі Будинку дитячої та юнацької творчості. В ній 122 дерев’яні вікна замінили металопластиковими. Водночас було виконано зовнішнє утеплення фасаду сучасними теплоізоляційними плитами. Тож тепер там і дітям стало тепліше й комфортніше, і «енергонавантаження» на міський бюджет істотно зменшилося.

Фото з сайту Кременчуцької міськради.