Тривають капітальні роботи й на двох об’єктах реконструкції — Волноваській загальноосвітній школі № 3 і районній лікарні.

Стадіон разом із загальноосвітньою школою № 3 має створити сучасний освітньо-оздоровчий комплекс. Тут облаштують бігові доріжки з поліуретановим покриттям, футбольне поле зі штучним покриттям 90х60 метрів. Навколо поля встановлять трибуни для 264 глядачів. Для футболістів діятимуть комфортні роздягальні тощо.

На 2020 рік задля реалізації проекту передбачено 27,3 мільйона гривень фінансування, зокрема 21,9 мільйона — з обласного бюджету та 5,4 мільйона — з районного.

Під час виїзної наради за участі народного депутата України, голови Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Дмитра Лубінця і голови ОДА Павла Кириленка наголошувалося, що роботи, розпочаті 20 травня, мають бути завершені до 1 жовтня нинішнього року.

У школі № 3, що була збудована 1938 року, реалізується проект у рамках кредитної програми Європейського Інвестиційного банку «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України». Проект передбачає термомодернізацію та термосанацію будівлі. Обговорюється й подальше проведення капремонту всього закладу.

У районній центральній лікарні також реконструюють відділення екстреної невідкладної медичної допомоги.

Фото прес-служби Донецької ОДА.