На знімку: Олексій Петров і Йожеф Сабо під час відкриття комплексу і кімнати спортивної слави.

Об’єкт, констатують в облдержадміністрації, входить до Програми Президента України «25 спортивних магнітів». Нею передбачено не тільки зведення в кожній області країни сучасних спорткомплексів, а й створення музеїв, присвячених відомим спортсменам того чи іншого регіону.

Отож в ужгородській СДЮСШОР уже відкрили кімнату спортивної слави, присвячену легендарній постаті українського футболу — заслуженому майстру спорту СРСР, заслуженому тренеру України Йожефу Сабо. Маестро був особисто присутнім на заході і згадав молоді роки сходження до спортивних вершин.

У церемонії відкриття взяв участь також голова Закарпатської ОДА Олексій Петров. Очільник області висловив сподівання, що завдяки роботі центру виросте справжня плеяда талановитих українських футболістів та легкоатлетів. Адже до комплексу входять, зокрема, спортивно-реабілітаційний центр (у стадії реконструкції); легкоатлетичне ядро; два футбольні поля з трав’яним покриттям; чотири майданчики — зі штучним покриттям, з вуличними тренажерами, з пісочним і тирсовим покриттям; спортивне містечко; два зали — тренажерний і гімнастичний.

Отже, в Ужгороді спорт широко й по-справжньому стає доступним для молоді!

Закарпатська область.

Фото прес-центру ОДА.