Щоб виконати це надскладне й надважливе завдання, цілодобово трудилися 50 фахівців, задіяні були 40 одиниць техніки (див. Голос України» за 26 і 27 липня).

На облаштування переправи, як констатує керівник області, не витрачено жодної гривні бюджетних коштів: «Ми заощадили декілька мільйонів гривень. Вони залишилися в бюджеті й будуть спрямовані на закупівлю ударних дронів для закарпатських підрозділів ЗСУ».

І далі В. Микита розповідає, що майже з кожної машини, яка проїжджала через переправу, звучали слова подяки та підтримки. За це він дякує від імені усієї команди. А також висловлює вдячність краянам — справжнім фахівцям і патріотам, які в критичній ситуації не залишили громаду в біді, об’єдналися та разом із владою повернули її до звичної життєдіяльності.

Це під керівництвом очільників області зроблено спільно зі спеціалістами облДСНС, Національної поліції, представниками органів місцевої влади, бізнесу, лісівниками, обленерго, залізничниками, фахівцями водного господарства, Закарпатського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» та іншими.

За цю велику роботу очільник Закарпаття відзначив земляків.


Фото прес-служби ОВА