Цукровари Тернопільщини виробили перші сто тисяч тонн цукру нового врожаю. З цим їх привітав голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк. Ця подія тим більше приємна, що цьогорічні погодні умови не були сприятливі для вирощування сировини. Цукроварні області продовжують працювати, тож загальний підсумок буде вагоміший. Є добрі перспективи і на наступний рік. Між виробниками сировини й переробниками налагоджуються партнерські стосунки, та й уряд обіцяє надалі підтримувати галузь, повідомляє наш власкор Любов Левицька.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині до кінця року планують створити чотири нові території природно-заповідного фонду 1443
-
2Опубліковано Закон України № 4560-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення повноважень Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури» 198
-
3У Чернівцях слідкують за розміщенням реклами аби не порушити архітектурні ансамблі 134
-
4V Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» 87
-
5Уряд врегулював порядок використання рахунків, пов’язаних із «Дія.Карткою» 59

