Податкові міліціонери на одному з приватних підприємств Тернопільщини виявили більше тонни свинячого, 700 кілограмів курячого фаршу, 820 кілограмів сала, 30 мішків кісток. Жодних документів про походження сировини, сертифікатів її відповідності підприємець не мав. Судячи з написів на брикетах фаршу, його, а також сало, завезено з Польщі, а ось кістки — українського походження. Як з’ясувалося, їх у перемеленому вигляді використовували під час виготовлення ковбаси. Мало того, що сировина була завезена контрабандним шляхом, зберігалася вона в антисанітарних умовах, з порушеннями температурного режиму. Не дотримувалися тут і технології виготовлення ковбас. Під час перевірки вилучено недоброякісну сировину на 30 тисяч гривень, готову продукцію на 14 тисяч, обладнання на 100 тисяч гривень. Матеріали перевірки передано УМВС у Тернопільській області.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 208
-
2Всесвітній день біженців 86
-
3Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 70
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 68
-
5Парламент на пленарному засіданні 18 червня прийняв чотири закони, два законопроєкти та постанову 51

