Протягом останнього тижня співробітники обласної санітарно-епідеміологічної станції вилучили з реалізації понад вісім тонн кавунів та динь. Вміст нітратів у них перевищував допустимі норми. До того ж частину продукції продавали без супроводжувальних документів. Загалом з початку року співробітники СЕС перевірили понад 800 проб овочів та фруктів. Кожна шоста партія не відповідала нормам. Окрім баштанних, найчастіше нітрати «зашкалювали» в огірках, кабачках, картоплі, помідорах.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині до кінця року планують створити чотири нові території природно-заповідного фонду 1840
-
2У Чернівцях слідкують за розміщенням реклами аби не порушити архітектурні ансамблі 145
-
3У Дніпропетровській області діє Центр підготовки населення до національного спротиву 110
-
4Уряд врегулював порядок використання рахунків, пов’язаних із «Дія.Карткою» 70
-
5Прийнято закон щодо питань освіти військовослужбовців віком від 18 до 25 років, які проходять службу за контрактом або за призовом під час мобілізації, на особливий період 52

