Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогові у наступні суботу та неділю проводитиме «Свято українських страв». На «Співочому полі» музею обіцяють понад десяток видів борщу, ще більше вареників, із різноманітною начинкою, млинці, гречаники — «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картоплю, фаршировану м’ясом тощо. Також відвідувачів навчатимуть технології приготування забутих страв, напоїв, наливок, можна буде записати втрачені рецепти. Супроводжуватимуть свято аматорські фольклорні колективи України, а живописці експонуватимуть свої роботи.
Київ
36
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині до кінця року планують створити чотири нові території природно-заповідного фонду 1042
-
2Опубліковано Закон України № 4560-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення повноважень Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури» 196
-
3Кабмін вніс зміни до порядку ведення військового обліку та призову під час мобілізації 160
-
4У Чернівцях слідкують за розміщенням реклами аби не порушити архітектурні ансамблі 114
-
5V Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» 85

