Агровиробництво попри війну продовжує працювати, вирощувати, переробляти та експортувати.

«Соняшник на сімейному підприємстві Харківщини перетворюється на олію – щодня переробляється до 500 тонн. Сучасне обладнання, власні потужності зі зберігання і логістики, близько 100 працівників, які щодня роблять свою справу. Так, були прильоти. Так, були пошкодження. Але все відремонтували і знову в строю», – розповів Віталій Коваль.

Також обговорили потреби сільгоспвиробників Харківщини –  доступне фінансування, кредитні програми, зрошення. За словами Міністра, рішення повинні народжуватися не в кабінетах, а там, де точиться реальна боротьба – за врожай, за робочі місця, за майбутнє.

Аграрії Харківщини – справжні воїни тилу. Вони не виїхали, не здались, не зупинились. І продовжують працювати.

За матеріалами Міністерства аграрної політики та продовольства України.