У Камінь-Каширському районі в селі Грудки затримано підозрюваного у вбивстві двох сестер-пенсіонерок 84-річної Євдокії та 76-річної Анастасії Кузьмичів. Ним виявився сусід загиблих 55-річний Микола К.
Найімовірніше поштовхом до страшного злочину стала алкогольна спрага. Свого часу через любов до випивки чоловік, у якого було четверо синів, залишив сім’ю. Оскільки постійної роботи він не мав, то грошей на горілку постійно не вистачало. Сусідки ж, які отримували пенсію і жили скромно, на думку нероби, їх мали. Бо, як і більшість людей похилого віку, відкладали певну суму на «чорний день».
Після відтворення подій правоохоронцям стали відомі всі подробиці цього злочину. Потрапити до жінок Миколі К., як їхньому сусідові, не становило проблем. Спочатку він жорстоко побив їх, а потім, не вивідавши в них місця схованки грошей, почав завдавати пенсіонеркам ножові поранення. Майже сто ран виявили правоохоронці на тілах убитих. Серйозно поживитися в домівці сестер нелюду не вдалося. Шість гривень і банку домашньої ковбаси, ось і весь його кривавий «трофей». Вже пізніше міліціонери, які проводили огляд помешкання покійних, знайшли в одній із кімнат сестер 10 тисяч гривень.
Виявлені правоохоронцями неспростовні факти причетності Миколи К. до скоєного злочину змусили його зізнатися в страшному гріху. Проти нього порушено кримінальну справу.