Лише на чотири дні винайняв у Вінниці квартиру 23-річний житель з райцентру Гайсин. За цей час він устиг видурити під приводом оренди цього помешкання більше трьох тисяч гривень і втік з грішми.
Заселившись у наймане житло, квартирний аферист одразу почав добирати квартирантів через агентства нерухомості. Першими відгукнулися два студенти. Квартира їм сподобалася, і вони готові були заселитися. Та псевдовласник вимагав оплати наперед, тож хлопці передали 900 гривень. Наступного дня по черзі зустрівся з двома дівчатами, яким теж потрібна була квартира. В однієї взяв 600 гривень, у другої — 1200. Кожному ошуканому писав розписку, звісно, під чужим прізвищем. Жертвою афериста стала ще одна дівчина, котра також сплатила чималу суму завдатку. Їй «господар» дозволив уселитися одразу, а попередніх винаймачів просив зачекати день-другий. Сам тим часом накивав п’ятами. Щоправда, перед тим розрахувався зі справжньою власницею житла, сплативши їй по сто гривень за кожен з чотирьох днів.
Як повідомила помічниця начальника Вінницького міського управління міліції Ірина Котова, спритного парубка затримали оперативники. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. На афериста чекає покарання у вигляді штрафу у 50—100 неоподатковуваних мінімумів, або обмеження волі на п’ять років, або ув’язнення на три роки.
Вінницька область.