Хмельницькі міліціонери затримали двох небезпечних злочинців. Усе розпочалося з того, що в чергову частину міськвідділу міліції надійшло повідомлення про стрілянину. Коли на місце події прибули правоохоронці, то побачили, що у дитячій пісочниці із кулевими пораненнями лежать дві молоді жінки. Для однієї постріл виявився фатальним, а її старшу сестру вдалося живою доставити до лікарні.

Оперативники одразу натрапили на слід убивці. Ним виявився колишній чоловік пораненої жінки. Після з’ясування стосунків за допомогою рушниці він зупинив таксі, заїхав за своїм приятелем і вирушив за межі області. Вже дорогою змусили водія змінити напрям. Але прикмети автомобіля уже були розіслані по всій області. Один із патрульних екіпажів спеціального підрозділу ДПС ДАІ «Кобра», що чергував поблизу села Довжок у Кам’янець-Подільському районі, помітив підозріле таксі. Коли інспектори спробували затримати пасажирів іномарки, ті кинули їм під ноги дві бойові гранати. Обидва міліціонери отримали поранення. Утікачі пересіли в міліцейську машину, щоправда, від’їхати далеко їм не вдалося: автомобіль затримали, один із підозрюваних був смертельно поранений.

Як виявилося, нападники були відповідно двічі та тричі судимі. Є припущення, що пограбування однієї із філій банку і викрадення таксі у столиці — це їхніх рук справа.

Хмельницький.