1 липня, № 119
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу».
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».
2 липня, № 120.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».
Закон України «Про внесення зміни до статті 3 Закону «Про Збройні Сили України».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України».
Закон України «Про внесення змін до Закону «Про врегулювання заборгованості за вкладами фізичних осіб — вкладників та інших кредиторів Акціонерного комерційного агропромислового банку «Україна».
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про врегулювання претензій, які виникли внаслідок повітряної катастрофи, що сталася 4 жовтня 2001 року».
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Корейською Народно-Демократичною Республікою про правову допомогу в цивільних та кримінальних справах».
Закон України «Про ратифікацію Договору між Урядом України та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста (МКЧХ) про відкриття Місії МКЧХ в Україні».
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про охорону секретної інформації у сфері оборони».
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом».
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Таджикистан про взаємну охорону секретної інформації».
6 липня, № 122
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2004 рік».
Закон України «Про внесення зміни до статті 11 Закону України «Про податок на додану вартість» (щодо операцій з продажу сільськогосподарської продукції).
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» (щодо податкових соціальних пільг).
8 липня, № 124
Закон України «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».
Закон України «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».
Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за порушення законодавства в галузі насінництва, розсадництва та з охорони прав на сорти рослин».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» (щодо збільшення суми податкової соціальної пільги на утримання дітей)».
Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо ліцензування діяльності з проведення знезараження підкарантинних матеріалів та об’єктів».
9 липня, № 125
Закон України «Про державні гарантії соціального захисту військовослужбовців, які звільняються із служби у зв’язку з реформуванням Збройних Сил України, та членів їхніх сімей».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про податок на додану вартість» (щодо поставки житла та землі).
Закон України «Про Центральну виборчу комісію».
13 липня, № 127
Закон України «Про внесення змін до статті 43 Закону України «Про пенсійне забезпечення військовослужбовців, осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та деяких інших осіб».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».
Закон України «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною».
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Великою Соціалістичною Народною Лівійською арабською Джамагирією про співпрацю у сфері праці та працевлаштування».
Закон України «Про прийняття поправки до статті 1 Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію».
14 липня, № 128
Закон України «Про розмежування земель державної та комунальної власності».
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Митний тариф України».
15 липня, № 129
Закон України «Про державну експертизу землевпорядної документації».
Закон України «Про внесення змін до статті 88 Закону України «Про банки і банківську діяльність».
Закон України «Про внесення змін до статті 9 Закону України «Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні».
Закон України «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні».
17 липня, № 131
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Митний тариф України».
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України».
Закон України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України та Закону України «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень».
Закон України «Про порядок обчислення скликань представницьких органів місцевого самоврядування (рад)».
Закон України «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про сільськогосподарську кооперацію» (щодо уточнення терміну «сільськогосподарський товаровиробник»).
Закон України «Про передачу колекції образотворчого мистецтва Акціонерного товариства «Градобанк» у державну власність».
Закон України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про приєднання України до Європейської конвенції про основні принципи транскордонного співробітництва між територіальними общинами або органами влади 1980 року» та про ратифікацію додаткових протоколів до Європейської рамкової конвенції про транскордонне співробітництво між територіальними общинами або властями».
(Закінчення в наступному номері газети).