Сімдесятилітній Євген Павлович Шило з Рівного «Голос України» передплачує з першого дня виходу газети у світ. Каже, що в ній знаходить для себе теми вся його сім’я: він цікавиться політикою, змінами в законодавстві, адже нині є активним членом громадської організації ошуканих вкладників; жіноча половина любить читати «Сім’ю».
Євген Павлович і тесля, і зварювальник, і сантехнік. Свого часу, коли працював на заводі залізобетонних виробів, зварив усі споруди на спортивному майданчику у школі № 9 у Рівному, за що його й досі тут згадують із вдячністю. А ще чоловік плекає парость виноградної лози на своєму обійсті, частує гостей власноруч виготовленим виноградним напоєм, який увібрав у себе тепло поліського сонця.
Був радий Євген Павлович призу від «Голосу України» —бібліотечці книг рівненського автора Віктора Мазаного, яку той вручив читачеві газети. Тут теж книги для всієї сім’ї: «... І мить у вічність проростає» (публіцистичне есе про екологічну совість на тлі атомної доби, про відповідальність людини за свої сліди на чулому тілі природи); художньо-документальні подорожні нотатки про США «З Капітолійського пагорба» і повість «Осіння жінка», повідомляє наш власний кореспондент Олександра ЮРКОВА.