За підтримки народного депутата України Василя Петьовки в Рахівському районі з повчальною виставою побували актори Закарпатського обласного театру драми та комедії з Мукачевого.

 

 


У перші дні літа дітей розважали музичною казкою «Лісові пригоди» (на знімку). Переглянути її малеча могла безплатно в селах Кобилецька Поляна, Луг, Чорна Тиса і Лазещина. На перегляд зібралися повні зали дітвори з місцевих шкіл. Діти із захопленням споглядала дійство, яке відбувалося на сцені, і порівнювала свої пригоди з тими, які переживали казкові герої.


Сумувати не довелося нікому, адже кумедні герої — мешканці дивних лісів — постійно спілкувалися з глядачами.


«Лісові пригоди» розповідають про справжню дружбу. Незважаючи на фантастичний сюжет, казка має повчальний характер. Під час перегляду дітлахи мали змогу безпосередньо долучитися до дійства на сцені. 
Разом з акторами вони веселилися, розважалися і танцювали. На подяку за чудову гру школярі нагородили акторів бурхливими оплесками і попросили приїхати ще.


Від імені глядачів зі словами подяки звернулися до народного депутата Василя Петьовки, повідомляє його прес-служба, педагогічні колективи й директори Чорнотисянської, Лазещинської та інших шкіл. Вистава сподобалася і малечі, і дорослим.


Закарпатська область.


Фото надано прес-службою народного депутата.