Овни. Ви занадто занурені в питання матеріального характеру. Вам потрібно змінити свої погляди й почати розвиватися духовно. Звертайтеся до своєї інтуїції.

Тельці. Вам не слід ухвалювати поспішних рішень. Зупиніться, поміркуйте, запитайте поради у фахівців. Лише глибоке вивчення потрібних питань дасть вам змогу зробити правильний вибір.

Близнюки. Ви прагнете вперед, рухаєтеся з неймовірною швидкістю, боячись кудись спізнитися. Бережіть сили, будьте розсудливі, визначте, що для вас важливо, а що ні.

Раки. Цей тиждень для вас досить сприятливий. Він принесе бажані результати у матеріальному й емоційному плані. Ви зможете досягти стабільності й благополуччя.

Леви. Доля тривалий час була на вашому боці, допомагаючи вийти із найскладніших ситуацій. Але тепер зведіть свою діяльність до мінімуму, візьміть невелику відпустку для відпочинку.

Діви. Саме час згадати про те, що світ усередині вас великий і різноманітний. Щоб досягти гармонії та спокою, вам необхідно насамперед зрозуміти свої власні цілі й бажання.

Терези. Цей період дуже вдалий для початку перспективної справи, для реалізації давніх ідей і планів, які приведуть вас до кращого, стабільного й спокійного життя, сповненого комфорту і затишку.

Скорпіони. На початку тижня ви відчуєте впевненість у своїх силах, отримаєте підтримку оточуючих і зможете взятися за перспективну справу в новій цікавій вам сфері.

Стрільці. Беручись за нову справу, якою б прибутковою і сприятливою вона вам не здавалася, уважно придивляйтеся до обставин і людей навколо вас.

Козероги. Цей тиждень закликає вас до наполегливості в досягненні своєї мети. Вдало розпочинати роботу, яка потребує уважності й посидючості, займатися справами у фінансовій сфері.

Водолії. Ви дуже активні й стрімкі в думках і діях. Ваші вчинки, які ви робите із блискавичною швидкістю, приведуть вас до позитивного результату й дадуть змогу досягти поставленої мети.

Риби. Ви сповнені сил і енергії для того, щоб зробити все, що задумали, а також допомогти реалізувати і втілити мрії оточуючим.