Народний депутат фракції Блоку Петра Порошенка Оксана Білозір побувала у прифронтових містах, куди привезла Вифлеємський вогонь. Разом із командою депутат відвідала військовий шпиталь у Покровську, Новогродівку, Курахове, Мар’їнку, дала благодійний концерт у Словянську, відвідала спецпідрозділ податкової міліції, що входить до складу ООС в Артемівську, 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс», інші військові підрозділи.

Народний депутат України Оксана Білозір разом із захисниками в Мар’їнці Донецької області.

Фото зі сторінки Оксани Білозір у Фейсбуці.

«Змогли провезти Вифлеємський вогонь по Донецькій та Луганській областях і завершили нашу поїздку в новорічну ніч у Попасній! Красиве, чисте, освітлене і прикрашене гірляндами місто, яке пережило всі жахіття війни, але вистояло і живе сьогодні повнокровним життя! Місто, яке з високогір’я гордо споглядає і виблискує на окупований темний Первомайськ! Саме ті, хто живе у прифронтовій зоні, знають справжню ціну миру і щастя, радості та здоров’я», — написала Оксана Білозір у Фейсбуці.
Вона також зауважила, що найбільшої підтримки, милосердя та співчуття потребують саме там, де йде справжня війна.
«Особливі слова й побажання нашій армії, нашим воїнам, які з цілої України там, де проливається кров. Саме там, на «ну-
льовці» потрібна людям моральна підтримка: віра, надія і любов. Віра у те, що в нас буде прекрасне майбутнє», — наголосила народний депутат і додала, що Вифлеємський вогонь миру мешканці Попасної понесли додому, щоб за кілька днів, у день народження Ісуса Христа, запалити вогонь миру там, де йде війна.

Вл. інф.