Футбол. У львівському клубі оголосили про призначення іспанського фахівця тренером «левів».
Новим наставником львів’ян став 63-річний іспанський фахівець Фабрісіано Гонсалес, повідомляє прес-служба «Карпат». Контракт із тренером підписано на 2,5 року.
До тренерського штабу іспанця увійдуть Пабло Вільяр Феррейро, Олександр Чижевський, Богдан Стронціцький та Павло Сіренко.
Протягом тренерської кар’єри Фабрісіано змінив понад 25 клубів. Він працював з іспанськими командами «Луго», «Ельче», «Мурсія», «Алавес», «Альмерія», «Расінг», «Гранада», грецьким «Панатінаїкосом», низкою португальських колективів та іншими. Але особливими звитягами не відзначився. Втім, керівництву «Карпат» видніше, кому доручити тренерську посаду.

***

А поки що «леви» після 18 турів перебувають на 10-му місці в турнірній таблиці з 17 очками.
Протягом двох днів гравці пройшли поглиблений медогляд. «Зелено-білі» проведуть кілька тренувань у Львові, а вже в неділю вирушать на перші збори до Туреччини.

***

Хоча четверо футболістів «Карпат» не братимуть участі у зборі. Йдеться про Дениса Мірошниченка, Артема Федецького, Микиту Шевченка й Олега Голодюка.
24-річний Мірошниченко відмовляється продовжувати контракт з клубом, який закінчується цього літа. У нинішньому сезоні захисник провів 16 матчів і забив гол. 33-річний Федецький зіграв 14 матчів і віддав гольову передачу. 26-річний Шевченко провів 9 матчів, 2 з яких сухі, і пропустив 10 голів. 31-річний Голодюк виступив у 6 матчах, забив гол і зробив асист.
Нагадаємо, на першому зборі львівський клуб зіграє з болгарським «Септемврі», польською «Ягеллонією», словацьким «Ружомбероком» і сербським «Напредаком».