Національний університет «Львівська політехніка» 19 квітня провів п’яті «Наукові фестини», продемонструвавши гостям сучасні навчальні аудиторії та інноваційні лабораторії від провідних світових компаній. Протягом кількох годин можна було дізнатися багато цікавого про підготовку інженерних кадрів та потенціал одного з найстаріших університетів України.

«Наш університет досяг успіхів не тільки в навчанні та науці, а й розвиває спортивні та мистецькі здібності студентів», — наголосила Соломія Матвій, координатор «Наукових фестин».

На 30 локаціях відвідувачі ознайомилися з досягненнями науковців «Львівської політехніки», спектр досліджень яких досить широкий: від ІТ-технологій, програмного забезпечення роботів і до фармацевтики та косметології. Кожен інститут підготував креативну інформацію, продемонстрував свої винаходи та нову техніку, щоб зацікавити майбутніх абітурієнтів. Для гостей поряд з виставковими стендами проводили тренінги на теми «Вчимося шукати ідеї», «Успіх можна спланувати» тощо.

(Фотоілюстрація афіші).