Міська рада Кропивницького.

Серед них такі соціально вагомі, як «Барвистий світ» (облаштування  в дошкільному навчальному закладі кімнати спеціальним лікувальним обладнанням для дітей із вадами зору); «Дитячі мрії» (облаштування дитячого майданчика в селищі Новому),

«Дитячий майданчик «Щасливі діти — міцна родина — успішна країна» та інші.

За інформацією виконавчих органів, у вересні заплановано втілити в життя ще шість проектів, у жовтні — два, в листопаді — сім, у грудні — два проекти. Зокрема, «Інноваційна дитяча медицина» та «Спортивний комплекс для дітей з інвалідністю «Надія»», а також проекти з будівництва кількох дитячих спортивних та ігрових майданчиків.

Як повідомив заступник міського голови Кропивницького Андрій Паливода, загалом на конкурс «Громадський бюджет-2019» було подано 64 проекти. З них рішенням координаційної ради до голосування допустили 56. За результатами голосування перемогу отримали 24 проекти.

Оскільки реалізація більшості проектів передбачає виготовлення проектно-кошторисної документації та підготовку до виконання робіт, за-звичай реалізація проектів розпочинається наприкінці літнього періоду.

Стан реалізації проектів-переможців громадяни можуть відстежувати на офіційному веб-сайті міської ради у вкладці «Громадянам» — «Громадський бюджет» — «Реалізація проектів».

Кропивницький.

Фото надано автором.