Музиканти гурту «Ukiez», вони ж «Пирятин», зіграли в унікальному стилі рower country, давши змогу слухачам по-новому сприйняти шедеври національного мистецтва. У складі тріо виступають відомий художник і письменник Іван Семесюк, телеведучий, музикант Богдан Буткевич і композитор Дмитро Данов.

Півтори години, а саме стільки тривав кожен концерт, відомі виконавці надихали слухачів у військових одностроях своїми хітами. А під завісу неодмінно лунали слова вдячності за збереження миру та захист нашої Батьківщини.

«Я дуже радий, що ми змогли приїхати до вас та підтримати українського воїна в такий час. Сподіваюся, що наші пісні допомогли відчути дух Новорічних і Різдвяних свят. Ми й надалі знаходитимемо можливість виступати для українських захисників», — поділився своїми відчуттями Олександр Положинський.

А до військових моряків, які беруть участь в операції Об’єднаних сил у складі тактичної групи «Маріуполь» та корабельно-катерної групи «Тритон» Військово-Морських Сил ЗСУ, завітав на Святвечір справжній різдвяний вертеп.

Виступ духового оркестру гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», вірші та колядки подарували своїм бойовим побратимам військові музиканти, нагадавши, що є час, коли всі ми з особливою силою відчуваємо магію добра.

Святкова концертна програма колядників у погонах тривала майже годину, і, за словами моряків, вражень та гарного настрою тепер їм вистачить надовго.

Свій виступ військові оркестранти завершили традиційною колядкою «Добрий вечір тобі, пане господарю», а натомість так само традиційно отримали від командира пошуково-рятувального судна «Донбас» презенти на згадку про перший у своєму житті вихід у море.

На знімку: під час Новорічно-різдвяного туру в районі ООС.
Фото прес-центру Об’єднаних сил.