Тільки-но якутський шаман оголосив про новий похід на Путіна, сам дЕмон почав шаманити над Конституцією і першого вигнав... ДІмона!

Я не знаю, чи дочимчикує цей шаман живий до Москви, але знаю напевне, що на Росію чекає вічний дЕмон Путін в образі Генсека в Госсовєтє!

Аномалії...

Олексій Журавльов, депутат Держдуми РФ:

— Аномально тепла зима в Росії — це результат застосування США кліматичної зброї...

Від чергового:

— Капець! Депутати Держдуми — живий ходячий результат застосування США кліматичної зброї! Піддослідним пацюкам хоч би що, а в Журавльова температура тіла, мабуть, уже 37,5, і патякає таке, що ні на голову, ні на глобус не налазить.

Узяти змором...

Сергій Аксьонов, глава Криму (після прочухана Путіна пообіцяв своїм чиновникам пекло на роботі):

— Наради будуть у суботи. Потім і на неділі перейдемо, я знайду, як змором узяти. О 12-й годині і о 16-й годині, щоб на море не могли втекти. Все буде по-новому, щоб узагалі нікуди виїхати не могли.

Від чергового:

— Але Аксьонову треба пам’ятати, що місця на галері вже давно зайняті! Там сидить раб Путін, котрий   гребе все під себе за шістьох...

«Суть і муть»

Василь Ломаченко, боксер (після відео із вєжлівимі людьми):

«Спасибо всем, кто все ж увидел суть,
Она была совсем не в триколоре,
А чтоб с души отмыть скорей всю муть
И брат на брата да не лез чтоб при раздоре...».

Від чергового:

— Як бачите, у Васі кулаки й руки на місці! Тому що він беріг їх, щоб написати цей вірш, щоб обняти... брата! Вєжлівого брата... Того, що в одну секунду відтяв нашому бійцю Товстику із Дніпра обидві руки... І тепер Сергію, щоб дати здачі «братєльніку», якого так обожнює Вася, треба зібрати у штучний кулак усю силу, злість і мужність, щоб той... побачив суть!..

Дурня...

Дмитро Медведєв:

— Радіти такій дурні, як Новий рік, як на мене, безглуздо... Кожен новий рік гірший за старий і наближає кінець життя, стає старішою дружина, менше грошей... На Новий рік треба не радіти, а страждати і плакати...

Від чергового:

— Я розумію Медведєва! На роботі старіючий маразматик Пу забирає в Дімона півполучки на «Калибры» і «Кинжалы», приходить додому, а там старіюча дружина обмацує кишені й... «а гдє дєньгі? Что, снова с Кірілом на яхтє с бля...і пробухал?». І Дімон тоді мерщій у Тоскану, щоб страждати і плакати...
 


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Фото з Фейсбуку.

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.