Овни. У ці дні у вас буде великий потенціал енергії, важливо використовувати її з користю. Ви можете взятися за нову справу, запустити якийсь проект або хоча б почати займатися спортом.

Тельці. Цього тижня вам доведеться підтягти всі хвости й завершити розпочате. Сил у вас буде достатньо, щоб займатися багатьма справами одночасно й усюди встигнути.

Близнюки. Вам, можливо, треба буде розібратися із ситуацією на роботі, щоб надалі стабільно отримувати прибуток. Успіх чекає на старанних і відповідальних.

Раки. У вас виникне бажання зробити своє життя ще радіснішим, через що з’являться нові завдання. Ймовірне приємне знайомство, яке матиме продовження.

Леви. Цього тижня ви можете бути зайняті зароблянням грошей. Тому не варто сидіти на місці, а треба зайнятися справами, які потребують завершення.

Діви. У вас цього тижня можливі зміни на роботі, пошуки нових джерел доходу, а також переїзд. Беручись за нову справу, зважуйте всі за і проти.

Терези. У вас є багато бажань і можливостей, щоб їх реалізувати. Використовуйте свої сили раціонально, втілюйте справи одна за одною.

Скорпіони. У вас накопичилося багато ідей. Залишилося лише знайти сили, щоб послідовно втілити їх у життя. Цей час сприятливий для творчих натур.

Стрільці. Ваше щастя вже поруч, тому скидайте наліт апатії й починайте рухатися вперед. Займіться обмірковуванням подальших планів і розробкою проектів.

Козероги. Вам на якийсь час бажано взяти перерву, щоб відновити сили й упорядкувати думки. Це допоможе вам побачити потрібний шлях.

Водолії. Перед вами відкриваються перспективи для подальших дій, які дадуть вам змогу ствердитися в суспільстві, закріпити свій статус, а також поліпшити матеріальне становище.

Риби. Для багатьох цей тиждень буде джерелом натхнення й нових ідей. Ваші справи почнуть поліпшуватися, і ви відчуєте в собі сили для руху вперед.