«Це все сумно, непросто й болісно, але я зрозумів, що все – більше не можу. Рішення прийняте й оскарженню на даний момент не підлягає», – шокував прихильників Олександр Положинський у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

Причин завершення виступів із «Тартаком» і «Був’є» музикант не назвав, але підкреслив, що це ніяк не пов’язано з судовою справою щодо його колеги Андрія Антоненка, котрого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Олександр виступає на захист Андрія, і в момент запису відео саме повертався з судового засідання.

Сашко Положинський дякує тим, хто підтримував його протягом усіх років. Співак попросив шанувальників не впадати в розпач та утриматися від запитань щодо його рішення. «Це були прекрасні роки, і багато хорошого ми зробили», – додав він.

Нагадаємо, що «Тартак» був створений у 1996 році. За роки свого існування гурт випустив 10 альбомів. «Був’є» Олександр Положинський заснував у 2014 році і випустив з ними 12 пісень. Планів на майбутнє в музиканта наразі немає. Він не заперечує, що проекти можуть відродитися чи вилитися в щось нове.