Переможці «Марафону взаємоввічливості» разом із директором підприємства Михайлом Луценком (шостий ліворуч), поруч — керівник міської радіостанції Ігор Голуб.

Фото з сайту «Місто над Бугом».

Десятеро кращих водіїв громадського транспорту — трамваїв, тролейбусів і автобусів — комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» отримали найбільшу кількість голосів пасажирів під час інтернет-голосування «Марафон взаємоввічливості».

Конкурс тривав півтора місяця. Його організували адміністрація підприємства спільно з міською комунальною радіостанцією. Пасажири визначали, які саме водії є найпрофесійнішими і найдоброзичливішими до тих, кого вони перевозять у салоні транспортного засобу. Інформацію про марафон розмістили у всіх трамваях, тролейбусах і автобусах, що працюють на маршрутах обласного центру.

Нагороджувати переможців планували на загальному зібранні колективу з нагоди Дня комунальника. Захід скасували у зв’язку з карантином. Відзнаки — пам’ятні кубки, дипломи та грошові премії — вручили в адмінбудівлі транспортної компанії.

— Переможцями стали ті, хто має солідний стаж роботи, а також водії, які лише кілька років за кермом, — зазначив під час привітання директор «Вінницької транспортної компанії» Михайло Луценко. — Незалежно від того, скільки часу людина працює, вирішальну роль відіграє її манера спілкування з пасажирами, зрештою, її зовнішній вигляд, стан транспортного засобу. Все це не залишається поза увагою вінничан і гостей міста, які користуються міським транспортом. Найбільша кількість голосів дісталася водієві тролейбуса № 282 Тетяні Олійник.

Керівник підприємства переконаний, що такі конкурси мотивують його підлеглих краще працювати, а також популяризують нелегку професію.