«На відкриття мосту чекали всі мешканці Олександрівського району, — зазначила голова Олександрівської селищної ради Людмила Борисевич. — Для того щоб черга на ремонт просунулася вперед, ми не раз зверталися до керівництва Укрзалізниці та обласної держадміністрації, постійно вели перемовини та тримали руку на пульсі».

Місцеві мешканці також наголошують, що відновлення руху мостом стало знаковою та довгоочікуваною подією для водіїв та пішоходів не тільки селища, а й усієї громади.
Балансоутримувачем шляхопроводу є регіональна філія «Донецька залізниця», на замовлення якої було виготовлено проект і яка є основним розпорядником коштів. Під час капремонту виконали комплекс будівельно-монтажних робіт, зокрема влаштування нових тротуарів, нового дорожнього одягу, залізобетонних «сорочок» на опорах, ремонт залізобетонних прогонових будов, планування дороги й під’їзних шляхів тощо.

Для того щоб запобігти проїзду мостом важких вантажівок і ймовірного його руйнування, встановлено дорожні знаки із ваговими обмеженнями до 12 тонн, а розміщене на об’єкті відеоспостереження допоможе виявляти та покарати порушників.

Фото з сайту gromada.org.ua