Володимир Каширцев вдячний міській громаді за вияв турботи про нього — надання коштів на придбання автомобіля.

Цільову матеріальну допомогу захиснику країни надала Вінницька міськрада. Щороку з бюджету міської громади виділяють кошти на дві автівки: одну для учасника війни в Афганістані, другу — для того, хто захищав країну на Донбасі в АТО/ООС. Загалом колишні бійці отримали вже 14 авто.

Володимир Каширцев пояснив, що автомобіль полегшить йому життя, бо в нього травмовані обидві ноги. У серпні 2014-го, коли на сході країни загострилися бойові дії, він добровольцем пішов в АТО. Захищав від російських окупантів Мар’їнку, Попасну, Кримське, Широкине. Важке поранення дістав у районі села Водяне. У нього перелом обох гомілок. На лівій нозі гомілку довелося ампутувати. У такій ситуації йому, особі з інвалідністю другої групи, автомобіль особливо потрібен.

Сертифікат захиснику країни вручив міський голова Вінниці Сергій Моргунов. Він наголосив, що пишається такими земляками. Володимир Каширцев удостоєний низки нагород. Одна з них — за відвагу і сміливість, це медаль «Матрос Кошка», який також родом з Вінниччини. Глава держави нагородив Каширцева медаллю «Захисник Вітчизни» та відзнакою «За участь в АТО». Міністр оборони удостоїв нагрудного знака «За зразкову військову службу». Союз ветеранів військово-морської розвідки нагородив побратима відзнакою «За незламність духу».

Фото із сайту Вінницької міськради.