— Я завжди з великою повагою ставився і ставлюсь до багатодітних сімей, яких у наших поліських селах чимало. Адже це великий труд виховувати дітей. Чимало їх і у селах Сарненської територіальної громади. А якщо є діти, то у сіл є майбутнє, — вважає Руслан Серпенінов, який деяким багатодітним родинам зробив інтелектуальний подарунок, передплативши власним коштом газету «Голос України», яка надходитиме до них з нового року.

Газету завдяки керівнику громади читатимуть у багатодітних родинах Надії Давидюк із села Велике Вербче, де виховується п’ятнадцять дітей, Марії Демчик (дванадцять дітей) із села Корост. Отримуватимуть газету Олександра Шитько із села Корост, а також Юлія Самойло із Городця і Галина Гарбар із Велихова Володимирецького району.

До речі, городецька сільська громада віднедавна увійшла до складу Сарненської ОТГ Сарненського району, тож багатодітні мами приємно вражені подарунком Сарненського міського голови Руслана Серпенінова, як і інші багатодітні мами, які завдяки йому читатимуть парламентську газету.

Фото Олександри ЮРКОВОЇ.