Повагу, каже, викликають у нього захисники Вітчизни, до того ж різних поколінь.

Багато таких людей проживають і на Рівненщині. Тож молодий керівник Олексій Востріков власним коштом передплатив газету «Голос України» для атовців, які мешкають у селах Старосільської та Миляцької територіальних громад, а також у населених пунктах тепер уже колишньої Підлужненської сільської ради Костопільського району — вона увійшла до складу Костопільської територіальної громади.

— У наших п’яти селах мешкають понад сорок атовців, — розповідає колишній голова Підлужненської сільської ради Юрій Шпоняк. — Тож дуже дякую керівнику Служби автомобільних доріг за його такий хороший вчинок і бажаю йому успіхів у роботі, щоб у нашій області було більше добротних доріг.

Вдячний Олексію Вострікову за передплату «Голосу України» для ветеранської організації з Костополя її голова Георгій Лазарчук. Від імені атовців-земляків, які з нового року отримуватимуть газету «Голос України», дякують молодому благодійнику також голови Старосільської та Миляцької територіальних громад Михайло Кузьмич та Федір Хлебович. З нового року газети листоноші носитимуть, зокрема, в домівки учасників бойових дій Павла Туровича, Олексія Андрикевича із Смородська, Миколи Томіловича з Миляча, Віталія Кухаревича з Удрицька, Олександра Кузьмича, Івана Волосняка з Вежиці, Володимира Крупича з Дроздиня та інших.

Фото надано Олександрою ЮРКОВОЮ.