За інформацією відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області, аварія сталася внаслідок зіткнення під час руху вантажівки «Вольво» і легковика «Тойота Королла». В останньому перебували регіональний кореспондент всеукраїнського телеканалу НТН Володимир Непийпиво та оператор-телевізійник Костянтин Худолій (на знімку знизу).

За попередніми даними з неофіційних джерел, вони нібито робили розворот на тій дорозі — відомій «бетонці», яка ще будується. На знімках із місця ДТП видно, що жахливий удар передньої частини потужної вантажівки «дістав» лівий бік легкового автомобіля від місця для водія. За таких умов шансів на порятунок практично не залишається. Тож обоє — кермувальник автівки й пасажир — загинули одразу на місці аварії...

Колег Володимира й Костянтина автор цих рядків багато років знав особисто як справжніх професіоналів і щирих, порядних, добрих, світлих людей. Обоє тривалий час працювали у телевізійній журналістиці — на полтавських і всеукраїнських каналах. За гіркою іронією долі, останнім часом вони спеціалізувалися на підготовці переважно оперативних «гарячих» матеріалів. Зокрема й тих, у яких ідеться про резонансні кримінальні події, пригоди, аварії тощо.

Водночас завжди прагнули допомогти людям, звеличити земляків, які переборюють труднощі, не бояться вступати у двобій зі злом. У своє останнє в житті відрядження поїхали саме для того, щоб підготувати один із таких репортажів. І фактично самі стали його героями. Посмертно... Хай буде земля пухом колегам.

Фото з відкритих джерел.