В її рамках кожен майбутній першокласник отримав шкільний ранець, наповнений усім необхідним для навчання, а також шкільним приладдям (на знімку). Усередині — папки для трудового навчання, пенали з ручками й олівцями, альбоми для малювання з кольоровими олівцями і фломастерами та інше. Одно слово, все необхідне попервах. І малеча була задоволена. Хлопчики й дівчатка з великою радістю приймали подарунки та тішилися, що мають необхідні для навчання речі.

А батьки кажуть, що така допомога дуже істотна, і радіють, оскільки мають змогу отримати таку підмогу, адже в наш нелегкий час зібрати дитину до школи — задоволення не з дешевих. Бо, окрім ранця, потрібно ще й одягнути учня, придбати взуття та багато іншого.

А коли в сім’ї виховують не одного школяра, то такі подарунки дуже цінні і вкрай необхідні. Адже дітям головне — увага і піклування.

Присутні на цих зустрічах вчителі та батьки висловлювали щиру вдячність за турботу народному депутатові України Василеві Петьовці і бажали йому плідної роботи у вищому законодавчому органі державної влади України.

Наступного тижня, кажуть у прес-службі народного обранця, шкільні ранці отримають майбутні першокласники Тячівського району.

Варто додати, що виборців цих двох великих гірських районів Закарпаття — Тячівського і Рахівського — Василь Петьовка і представляє в українському парламенті.

Ужгород.

Фото прес-служби Василя Петьовки.