Він став найдорожчим і, певно, найбажанішим подарунком учням і педагогам закладу до нового навчального року. Кабінет повністю укомплектований новими меблями, зокрема й тими, які найзручніші для роботи за комп’ютерами.

А найголовніше — оснащений п’ятнадцятьма моноблоками зі всіма складовими для навчання комп’ютерної грамотності й азів програмування. Тут діє також інтерактивний комплекс із базовою інтерактивною панеллю. Останні не просто полегшують роботу вчителя — вони допомагають створювати такий освітній простір, у якому всі учасники навчального процесу почуваються партнерами.

На перший урок в оновленому кабінеті інформатики запросили учнів одинадцятого класу. Разом із ними за комп’ютери сіли й керівники громади, котрі брали участь в урочистостях із нагоди відкриття цього осередку занурення у віртуальний світ сучасних технологій. Вони запевнили ліцеїстів і педагогів у тому, що освіта й надалі залишатиметься серед їхніх пріоритетів.

Тим паче що йдеться про опорний навчальний заклад громади, який зовсім нещодавно, з 2019 року, набув статусу ліцею. Тепер важливо довести, що йдеться не лише про зміну вивісок, а й про істотне поліпшення умов для здобування знань та якості навчального процесу. Оновлений кабінет інформатики неабияк цьому сприятиме.