Так, жителі селища Новоолександрівки розповіли, що водоканал постійно відключає водопостачання, і в їхніх будинках немає води. Зі схожими скаргами звернулися й мешканці Полог, у будинках яких відсутнє централізоване водопостачання:

«Воду привозять спеціальними машинами. Однак на сусідній вулиці в людей удома завжди є вода. Також у багатьох немає вуличного освітлення».
Мешканка квартири на першому поверсі будинку в обласному центрі зазначила, що в неї завжди мокра стеля й почав з’являтися грибок. На її звернення комунальники не реагують.

Чоловік із села Данило-Іванівка Мелітопольського району розповів про те, що його будинок можуть відключити від водопостачання: відсутній лічильник, а поставити його самостійно чоловік не може.

«Також значна кількість заявників висловили стурбованість закриттям госпітального відділення обласної клінічної лікарні. Крім того, люди обурені тим, що учасники бойових дій та ветерани війни не мають пільг під час лікування в цій установі. На всі питання було дано вичерпні роз’яснення. За зверненнями, які вимагають додаткового вивчення, буде скеровано відповідні депутатські запити», — зазначив Артем Кунаєв і додав, що заявникам надішлють офіційну відповідь, а за окремими зверненнями буде вжито оперативні заходи реагування.

Запоріжжя.