Сьогодні він на пенсії, а активні роки свого життя працював керівником солідного підприємства. І всі ці 15 років «Голос України», за його словами, був надійним товаришем, порадником, учителем та просто другом.

На жаль, через рашистську війну проти України на деякий час було порушено логістичну ниточку доставки газети до Роздільної. А коли «Голос України» знову почав надходити передплатникам, Микола Миколайович Кукушка дізнався, що він виходить українською мовою. Його, передплатника газети варіанта видання російською мовою, ця звістка абсолютно не збентежила — він чудово володіє державною мовою.

У поштовому відділенні міста Роздільна йому роз’яснили, що не мають змоги доставляти газету російською. Микола Миколайович пояснив, що з величезним задоволенням читатиме її українською.

На жаль, сказали йому у поштовому відділенні, це прохання передплатника виконати неможливо. Микола Кукушка звернувся до головного редактора «Голосу України» Анатолія Горлова з проханням надати допомогу в отриманні улюбленої газети.

Про прохання передплатника стало відомо директору Одеської дирекції АТ «Укрпошта» Сергію Дрозду та начальниці відділу передплати та розповсюдження Ганні Думбраві. За кількох годин проблема, як то кажуть, «була закрита». Поштовики доставили Миколі Кукушці комплект «Голосу України» з 10 травня, який йому не вдалося отримати. Перед ним вибачилися і дали гарантії, що надалі доставку здійснюватимуть точно за графіком.

— «Голос України» передплатив до кінця року, оформлю передплату і на 2023 рік. Не збираюся розлучатися з улюбленою газетою, — сказав Микола Миколайович у розмові з власним кореспондентом «Голосу України» на Одещині.

І додамо, що «Голос України» своїх не кидає.