«Важливий день для воїна 3-ї окремої штурмової бригади, бойового медика, солдата Олександра Свистуна і його родини. Вони отримали нове житло в Ужгороді й офіційно стали нашими краянами», — про це повідомляє начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Разом із меценатами та підприємцями Олексієм Баранюком і Віталієм Коціпаком очільник області передав бійцю ключі від двокімнатної квартири в одній з новобудов міста.

За словами В. Микити, зараз Олександр проходить реабілітацію після важких поранень, яких зазнав у бою проти російських терористів. Пройшов протезування і намагається повернутися до нормального життя. Чоловік уже не може бути на лінії фронту й поряд з побратимами звільняти від окупантів рідну землю, але залишається героєм і членом нашої великої родини та буде завжди в строю.

«Підтримка захисників — наш безумовний пріоритет. Це не перше й, упевнений, не останнє житло, яке передаємо ветеранам», — додав очільник ОВА і подякував підприємцям, котрі визначили підтримку воїнів та їхніх родин своєю принциповою позицією.

В. Микита закликав бізнес, забудовників і громади краю об’єднатися, брати приклад з тих, хто вже допомагає, і формувати житловий фонд для героїв війни.

Адже на Закарпатті стрімко розвивається будівництво. Тож можливості для цього є, залишаються лише бажання та внутрішня позиція кожного.

Ужгород.

Фото прес-служби ОВА.