Народний депутат від фракції КПУ Ірина Спіріна (на знімку) зустрілася з виборцями Дніпропетровщини. У Васильківському районі на прийом прийшли представники ветеранських організацій, комуністи, голови селищних рад. Головним питанням порядку денного стало проведення референдуму із приводу відносин з Митним союзом.
Люди скаржилися на відсутність води в селах, недостатнє фінансування соціальних програм, побори в лікарні, несправедливі судові рішення тощо. За всіма скаргами громадян будуть складені депутатські звернення.
Обраниця відвідала учасника війни, Героя Соціалістичної Праці, інваліда І групи Григорія Войтенка, який мешкає в місті Синельниковому разом із сином-інвалідом.
Житлові умови в сім’ї дуже погані, дах тече, глиняний будиночок тріщить по швах. Соціальна служба, куди хотіли звернутися інваліди, за свої послуги вимагає 300 гривень на місяць. Медики пропонували пролікуватися в стаціонарі, але потрібна доглядальниця, а це ще 100 гривень на день, не рахуючи медикаменти. Ірина Спіріна звернулася до міського голови Синельникового з проханням взяти ситуацію під свій контроль, надавати їм усю необхідну допомогу.
Вл. інф.